Masson Group Limited Şirketi

Monogliseridler, mono ve digliseridler, yağ asitlerinin poligliserol esteri damıtıldı.

Ana sayfa
Ürünler
Hakkımızda
Fabrika turu
Kalite kontrol
Bize ulaşın
Teklif isteği
Ana sayfa ÜrünlerFırın emülsiyonlaştırıcı

Dondurma için Yenilebilir Cas 31566-31-1 Fırın Emülgatörler Distile Monoglyceride

Sertifika
iyi kalite Fırın emülsiyonlaştırıcı satış için
iyi kalite Fırın emülsiyonlaştırıcı satış için
XXX Masson ile çok memnun oldu.

—— Bay d'Autume

Ben sohbet şimdi

Dondurma için Yenilebilir Cas 31566-31-1 Fırın Emülgatörler Distile Monoglyceride

Çin Dondurma için Yenilebilir Cas 31566-31-1 Fırın Emülgatörler Distile Monoglyceride Tedarikçi
Dondurma için Yenilebilir Cas 31566-31-1 Fırın Emülgatörler Distile Monoglyceride Tedarikçi Dondurma için Yenilebilir Cas 31566-31-1 Fırın Emülgatörler Distile Monoglyceride Tedarikçi Dondurma için Yenilebilir Cas 31566-31-1 Fırın Emülgatörler Distile Monoglyceride Tedarikçi Dondurma için Yenilebilir Cas 31566-31-1 Fırın Emülgatörler Distile Monoglyceride Tedarikçi Dondurma için Yenilebilir Cas 31566-31-1 Fırın Emülgatörler Distile Monoglyceride Tedarikçi Dondurma için Yenilebilir Cas 31566-31-1 Fırın Emülgatörler Distile Monoglyceride Tedarikçi

Büyük resim :  Dondurma için Yenilebilir Cas 31566-31-1 Fırın Emülgatörler Distile Monoglyceride

Ürün ayrıntıları:

Menşe yeri: Guangzhou, Guangdong, Çin
Marka adı: Vivid
Sertifika: FSSC22000, ISO, HALAL, KOSHER
Model numarası: DMG90 Bir boncuk, E471

Ödeme & teslimat koşulları:

Min sipariş miktarı: 2mt
Fiyat: Please contact sales person
Ambalaj bilgileri: 25kg/çanta
Teslim süresi: 7-14 gün
Ödeme koşulları: Lütfen satış temsilcisi başvurun
Yetenek temini: 20, 000kgs
Contact Now
Detaylı ürün tanımı
Görünüm: Beyaz tam beyaz olmayan balmumsu tozu Ürün adı: Gliserol monostearat
Toplam monogliserit: ≥% 95 E sayılı: E471
özellik: dispersibility, staling direnç nişasta Kullanım: Food, Coffeemate, Kişisel bakımları


Dondurma için Yenilebilir Cas 31566-31-1 Fırın Emülgatörler Distile Monoglyceride


Açıklama:

CANLI R, damıtılmış monogliserid, yenilebilir, tamamen hidrojene edilmiş bitkisel yağdan göre yapılır. CANLI R Damıtılmış monoglyceride yaygın gıda, tıp, eczacılık, plastik, ambalaj sanayi ve kozmetik uygulanan genel kabul görmüş bir katkı maddesidir. Bu emülsifikasyon, dağılabilme, istikrar, direnç köpük nişasta direncini bayatlamasına ve böylece bir özelliğe sahiptir.

Özellikler:

Ürün

Birim

Şartname

1

Görünüm

-

Beyaz hoş koku olmadan tam beyaz olmayan balmumsu boncuklar

2

Toplam monogliserittir

%

≥ 95

3

Asit değeri

mg KOH / g;

≤ 3

4

Erime noktası

Yaklaşık. 65

5

İyot değeri

g / 100g

≤ 2

6

Arsenik

mg / kg

≤ 1

7

Raf ömrü

24 ay



Uygulamalar:

1. Protein içecek
İşlev: yağ ve protein stabilize ortadan kaldırılması ve çökelmeyi önlemek
Doz: toplam ürünlerin% 0.05 -0.1%

2. Dondurma
Fonksiyon: stabilizasyonu geliştirmek, büyük buz kristali oluşumunu önlemek ağzını geliştirmek hissediyor ve kremsi bir doku sağlar
Doz: toplam ürünlerin% 0.1 -0.2%

3. Ekmekler
İşlev: kırıntı yumuşaklığı artırır ince ve homojen bir yapı sağlar kırıntı, bayatlamayı hızını azaltan
Doz:% 0.3 unu -0.8%

4. Pastalar
Fonksiyon: dokusunu geliştirmek, hacim Büyüt raf ömrünü uzatmak
Dozaj:% 3 yağ -10%

5. Bisküvi
Fonksiyon:, süreç özellikleri geliştirin üzerinden ayrılması yağ önlemek ve modülü Karakterli için hamur kolay hale
Doz:% 1.5 yağ% -2

6. Anlık erişte
Fonksiyon:, süreç özellikleri geliştirin emici ve kayıp pişirme yağı azaltmak
Doz:% 0.1 unu -0.2%

Sıvı ve katı yağlar

7. Margarin
Fonksiyonu: Yağ kristal ayarlayın, ince ve istikrarlı su dağılımını verir
Doz: Farklı bir amaç Konu

8. kısaltılması
Fonksiyonu: yağ kristali ayarlama fonksiyonu özelliklerini iyileştirmek
Doz: Farklı bir amaç Konu

9. Kahve-mate
İşlev: gelişmiş beyazlatıcı etki ile sonuçlanan, daha muntazam bir yağ globül boyutu dağılımı elde
Doz: Farklı bir amaç Konu

10. Karameller, toffees ve çikolata
İşlev: bu nedenle, yapışkanlık ve şekerin kristalleşmesini azaltmak için yemek kalitesini artırmak
Doz:% 1.5 yağ% -2

11. Sakız
Fonksiyon: Özellikle SBR ve PVA için, çiğneme ve dokusunu geliştirmek sakız tabanı yumuşatır ve karışımı kolaylaştırmak
Doz:% 0.3 baz -0.5%

12. Et ürünleri
Fonksiyon: nişasta yaşlanmasını önlemek, yağ Dağılın Yardım ve su ve nişasta ile birleştirmek
Doz: toplam ürünlerin% 0.1 -1.0%

Plastik

13. Köpük maddesi
Fonksiyon: Act fiziksel köpürtme maddesi olarak, büyütmek ve hacmini korumak ve küçülen önlemek için, EPE ince ve hatta hava kabarcıkları üretmek için yardımcı

14. Yağ
Fonksiyon: Onun mükemmel yağlama özelliği ürünler parlak yüzey verir.

Kişisel bakımları

15. Kozmetik ve kişisel bakım ürünleri
Fonksiyon: emülgatör ve kıvam verici olarak Yasası

16. İlaçlar
Fonksiyon: merhemler, Yasası emülgatör olarak

İletişim bilgileri
Masson Group Company Limited

İlgili kişi: Stanley Yen

Tel: +8613427512734

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)